Beautybay.com

Iedereen kent het wel , je zit thuis , hebt geen zin om naar buiten te gaan , maar wil toch shoppen. Meestal koop je dan kleren , schoenen of beautystuff waar je soms al na 1 week spijt van hebt , maar als je deze situaties wil vermijden , moet je eens op deze site kijken.Het is een geweldig beautysite. Eerst en vooral zijn alle merken van topkwaliteit :Too Faced , Urban Decay ,Stila , Bare Escentuals en Essie behoren tot de merkenlijst. Maar ook de (voor mij toch) onbekende merken Jurlique ,CARGO, Nubar en Clynol kan je er vinden. De meeste spulletjes zijn ook niet supercheapcheap zodat je wel eerst nadenkt voor je op shop klikt.Toch is het niet zo duur , dus je bankrekening wordt niet geplunderd.Wat ik zelf al zeker wil is dit :

De Thermal Image Well Proffesionals Spray. Mijn spray tegen de hitte van mijn stijltang is bijna op , en deze is wel goed en komt nog goedkoper uit.

 Omdat het zoo mooi is , de Paul & Joe lipstick. Dit is zo’n cute kleurtje , en als de lipstick op is kan je hem nog altijd houden als eye-candy.

En ik kon moeilijk niets kiezen van Too Faced , je kan bijna heel het merk hier online vinden. Dit is trouwens het Fun in The Dark palette.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Webshops

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s